[صفحه اصلی ]    
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معاونت دانشجویی::
مدیریت ها::
حوزه تابعه::
مسئولین::
راهنمای معاونت::
فرآیند کاری::
تسهیلات سایت::
برقراری ارتباط::
اخبار و اطلاعیه ها::
اطلاعیه های حوزه معاونت::
::
پیوند


دفتر مقام معظم رهبری

AWT IMAGE

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

سازمان سنجش آموزش کشور

بنیاد ملی نخبگان


..





 
دانلود راهنمای سامانه رزرو غذا
              
              
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس

AWT IMAGE

نشانی:تهران،م رسالت،خ هنگام ،خ دانشگاه علم و صنعت ایران
تلفن: 73228400
  دور نگار :77491233
    پیامک: 30004747479817
 کد پستی: 13114-16846
پست الکترونیک :sta@iust.ac.ir

..
ویژه

  قالَ علیه السلام: وَ إنّ حُبَّنا لَیُساقِطُ الذُّنُوبَ مِنْ بَنی آدَم، کَما یُساقِطُ الرّیحُ الْوَرَقَ مِنَ الشَّجَرِ.
فرمود: همانا محبّت و دوستی با ما (اهل بیت رسول الله صلی الله علیه وآله) سبب ریزش گناهان - از نامه اعمال - می شود، همان طوری که وزش باد، برگ درختان را می ریزد.
[کلمه الامام حسن ج۷ص۲۵]      
      

..
ابزار اینترنت
..
:: فراخوان جذب ایده‌های نوآورانه در زنجیره ارزش صنعت غذا ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/24 | 
فراخوان جذب ایده‌های نوآورانه در زنجیره ارزش صنعت غذا

 معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، طی فراخوانی اقدام به حمایت جهت ایجاد و راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا کرده است. در این فراخوان به شرح زیر آمده است:

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اقدام به حمایت جهت ایجاد و راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا به‌‌منظور بهره‌گیری از توانمندی‌های علمی، تحقیقاتی، مشاوره‌ای، فناوری و نوآوری در جهت ارتقا سطح کیفی و فنی صنایع غذایی و امنیت غذایی، به کارگیری سایر ظرفیت‌های موجود در سازمان‌ها بخشی برای توسعه زیست‌بوم نوآوری در صنعت غذا، ارائه خدمات فنی و تخصصی و سایر خدمات پشتیبان فناور جهت توسعه و پرورش ایده تا تولید محصول و ایجاد کسب و کارهای صنعت غذا کرده است.
فعالان استارت‌آپ‌ها، واحدها و مؤسسات فناور مستقر در پارک‌ها و مراکز رشد و نوآوری می‌توانند جهت تکمیل فرم پذیرش و دریافت اطلاعات بیشتر به وب‌گاه www.nnftri.ac.ir  دبیرخانه جذب و پذیرش مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا  مراجعه کنند.
 

دفعات مشاهده: 611 بار   |   دفعات چاپ: 83 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Student Assistant
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .