صفحه اصلی::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

..
سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

آرشیو مطالب

ملاقات های عمومی معاونت

جشن دانش آموختگان
..
:: جلسه معاونت فرهنگی و اجتماعی با شورای دبیران انجمن های علمی دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/1/30 |
با توجه فعالیت های گسترده ی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه علم و صنعت حتی در ایام فاصله گذاری اجتماعی به دلیل شیوع ویروس کرونا،  دفتر مرکزی انجمن‌های علمی پس از برگزاری جلسات متمادی شورای دبیران انجمن‌های علمی در طول سال گذشته، اولین جلسه شورای دبیران در سال ۱۳۹۹ را با حضور دکتر ارجمندی(سرپرست محترم معاونت فرهنگی و اجتماعی) و دکتر دهقان‌نژاد(مدیر محترم امور فرهنگی و فوق‌برنامه) در روز شنبه مورخ ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ از ساعت ۱۶ الی ۱۸ به‌صورت مجازی از طریق سامانه LMS برگزار می‌نماید.
دفعات مشاهده: 1563 بار   |   دفعات چاپ: 293 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد